<
Samen groeien voor de wereld van morgen!U bent op de website van Kindcentrum Vindingrijk. Ons kindcentrum staat in Uden in de wijk Zoggel. Het kindcentrum bestaat uit een basisschool, kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

De school
De samenwerkingsschool is in 2019 ontstaan door een fusie tussen openbare basisschool De Brinck en Katholieke basisschool De Petteflet.
Zo lang iedereen op een positieve en respectvolle manier met elkaar omgaat en school de zorg kan bieden die noodzakelijk is, is iedereen welkom op onze school.  

Op onze school staan 5 kernwaarden centraal:
Welbevinden - betrokkenheid - samenwerken - groei - autonomie.

Vanuit welbevinden en betrokkenheid als veilige basis, bieden wij alle kinderen eigentijds onderwijs en optimale kansen om samen tot ontwikkeling te komen. Zo zijn ze goed voorbereid op de wereld van morgen. 

Bent u op zoek naar een fijne school voor uw kind? Dan nodigen wij u van harte uit onze school te bezoeken. Wij willen u en uw kind graag leren kennen. Maakt u daarvoor een afspraak met de directeur voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Dit kan via het contactformulier op deze site, per telefoon 0413-724906 (keuze 1) of via ons emailadres vindingrijk@kiemuden.nl 

Aniek van Zuijdam
Directeur

Contact

Contact
KC Vindingrijk
Horgetouw 1
5404 MA Uden
vindingrijk@kiemuden.nl
Tel: 0413 724906

ziekmeldingen :
Ziek melden via:  Klasbord Ouderapp

Routeplanner >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement