Ieder kind is uniek en heeft talenten

Wij zien de kracht in ieder kind. Wij geven ze de basis en mogelijkheden om die talenten te ontwikkelen. Dat doen we samen met diverse organisaties binnen de gemeente. 

Koers
Als kindcentrum van Kiem hebben we een duidelijke koers: We durven keuzes te maken en tonen lef om het goede voor kinderen te doen. Hoe we dat doen? Door te onderzoeken, nieuwsgierig te zijn, samen te werken, te proberen en soms ook met vallen en opstaan. Maar vooral door ieder kind echt te zien! En te horen!

Bij ons kun je zijn wie je bent
We leiden kinderen op voor beroepen van de toekomst, voor een maatschappij waarvan we nog niet weten hoe die er straks uit gaat zien. Tegelijkertijd realiseren we ons dat er nu grote maatschappelijke vraagstukken zijn, die impact hebben op de toekomst van onze kinderen. 

Over ons: Kindcentrum Vindingrijk
Kindcentrum Vindingrijk is een gezellig kindcentrum met onderwijs en opvang. Kinderen van elke culturele en levensbeschouwelijke achtergrond zijn welkom op ons kindcentrum. Wij koesteren deze diversiteit, dat maakt ons tot wie we zijn. Dit maakt het op een vanzelfsprekende manier mogelijk om kinderen te leren met verschillen om te gaan en open te staan voor anderen.

Het kindcentrum is een mini-maatschappij. Met alle verschillende culturen, achtergronden en talenten. We zijn allemaal anders. En dat maakt het juist zo leuk. We helpen elkaar, leren van en met elkaar, we zijn er voor elkaar. Bij ons kun je zijn wie je bent.

Onze naam
Vindingrijk, dat past echt bij ons. Kinderen, professionals en ouders: we onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen. Samen bruisen we van de ideeën.

Ons logo
Vrolijke kleuren en verschillende letters, je ziet ze meteen. Net zoals wij al onze kinderen echt zien en echt horen: met al hun verschillende talenten en achtergronden.